Saturday, December 6, 2008

Futsal Mara Kumpel

Tarikh : 1 atau 3 januari 2009

Tempat: Nürnberg

Bilangan pemain sepasukan : 6 – 9 pemain

Jumlah pasukan : max 10


Acara ini terbuka kepada semua ahli Mara Kumpel yang membayar yuran keahlian untuk semester ini. Bagi yang belum membayar jangan risau, anda juga boleh turut serta. Hanya perlu bayar 10€ kepada bendahari saudari Intan Adilah dan anda layak untuk turut serta.

Penyertaan dijangka lebih ramai berbanding tahun lepas dan akan dibahagikan kepada 2 kumpulan. Untuk menjamin kepuasan bermain, kita ada beberapa pilihan:


  • 1) Menggunakan 2 gelanggang (iaitu gelanggang futsal MGSS tempoh hari)
  • 2) Menggunakan gelanggang yang lebih besar (seperti tahun lepas)
  • 3) Melangsungkan pertandingan 2 hari


Sila berikan pendapat anda.


Anda boleh mula menubuhkan pasukan mengikut selera masing-masing tetapi digalakkan mengikut bandar. Sila daftarkan pasukan kepada Buchuk (firdaus.said@gmail.com) selewat-lewatnya 14.12.08. Sila berikan senarai pasukan untuk tujuan semakan bayaran keahlian.



“MAJULAH SUKAN UNTUK MARA KUMPEL“

11 comments:

Anonymous said...

dah dijanka ramai, up la sikit bilangan pasukan..satu gelanggang ,2 hari

Anonymous said...

-1hari da cukuo da rasa
-klu wat 3jan bole..

Anonymous said...

kalau 2 hari, hari kedua tu mungkin semua dah letih n sakit2 badan...tak fit dah nak main...

atromen taro said...

aku rase baik bwat 1jan tuu...sbab hr tu smua cuti...kedai pon tutup...ade la aktiviti siket kalo ade futsall...pastuu...bwat sehari sudaa...2 hari...kalo stail bdk2 ni beli tiket bayern....konpem nk balik hari...

salmah said...

aduih...xknla nk buat gk futsal mara kumpel..dh tau la team mane yg mng..mmbazir peluh aku je men..haha

Anonymous said...

court tuh kna kasik ada grip skit..klu court cam Futsal MGSS aritu kurng enak skit laa..cam men Eislaufen..=)

Anonymous said...

cam main eislaufen tu yang best tu...sambil main futsal bleh main eislaufen...jimat tu

senin said...

buat 3hb tu....... fh augsburg cuti sampai 6hb...... rasanya sama kat kat suma fh bayern.....

siti zubaidah aka seli said...

xsbanyeee nk tgk abg timi men bola..skuenyeeeee..chaiyok

Anonymous said...

wahai rakan2 sekalian.hahaha.saya nak bagi kata-kata semangat.main bersungguh-sungguh.sekian.

Anonymous said...

bodoh ape sape yg komen sbg cik siti zubaidah tuh yg tibak2 mengaku seli...serius bodoh..tatau lak ade budak german yg pandai bleh tulih cmtu...aniaya org..
ingt la doa2 org teraniaya dimakbulkan..mintak la maap pada sesapa yg berkenaan